Her kan du få mer informasjon om My Comfort og Wenghuset

Skroll ned
Lyst til å vite mer om Wenghuset eller My Comfort? Lurer du kanskje på hvordan du kommer i gang selv? Vi som bygger Wenghuset svarer på alle henvendelser.

Weber_Web_wenghuset_kontakt

Weber er landets ledende virksomhet innenfor murverksrelaterte produkter. Til Wenghuset leverer vi mørtel- og fasadeprodukter, lim, fugemasser og gulvavrettinger.

Mer om Weber

Glass_Web_wenghuset_kontakt

Saint Gobain Bøckmann AS er ledende i landet på glassløsninger. Vi markedsfører våre produkter under navnet Glassolutions. Vi er en av Skandinavias største produsenter av sikkerhetsglass.
Til Wenghuset leverer vi energi- og solavskjermende glass med støydempende egenskaper i vinduene, glassrekkverk, vedlikeholdsvennlige dusjvegger samt glass til interiør.

Mer om Glassolutions


glava

GLAVA® Isolasjon er markedsleder og totalleverandør av isolasjon og byggesystemer til det norske markedet. GLAVA® Isolasjon er spesielt utviklet for norske forhold og norsk byggeskikk. GLAVAs produkter er laget av miljøvennlige råvarer, utviklet for å isolere best. Hovedproduktet er glassull som er verdens ledende isolasjonsmateriale.

Mer om Glava


DoubleLogo_Leca

Wenghuset blir bygget i Leca, murblokken som har bygget Norge siden 1953. Ytterveggene blir oppført av Leca Isoblokk 35, og ringmuren av Ringmursblokk med oppfylling og tilbakefylling av Løs Leca. Og selvfølgelig får huset Leca Venti Pipe.

Mer om Leca

Gyproc_Web_wenghuset_kontakt

Gyproc er ledende leverandør av veggløsninger for lydisolasjon, fuktsikre fasader og akustiske tak som skaper en behagelig lydkomfort i huset ditt. I Wenghuset finnes våre nyeste innovasjoner som Habito for lydisolerende og ekstra robuste innvendige vegger, Gyptone lydabsorberende tak og Glasroc H Storm fuktsikre fasader.

Mer om Gyproc

Norgeshus logo med slagord

Norgeshusforhandler Norgeshus Tinde Bolig står for oppføringen av Wenghuset. Norgeshus er en av landets ledende småhusentreprenører. Vi har mer enn 100 av markedets beste entreprenører og byggmestere på laget og bygger kvalitetshus og -hytter over hele Norge.

Mer om Norgeshus

Underleverandører til Wenghuset.

Det er flere leverandører som vil være med å levere til Wenghuset. Denne listen oppdateres underveis i prosessen.

Amiga-Gard-over-sort-bakgrunn-(3)

 

 

norscan