• Håndverkerne feires

  November var tid for feiring av håndverkere, og for Heidis sesongåpning i skisporet. I morgen skriver vi 1.desember, og da åpnes første luke i adventskalenderen på Wenghuset. Følg med!

  Les mer
 • Vinteren er endelig her!

  Det har vært en travel høst med både husbygging og harde treningsøkter. Nå er vinteren her, og mens arbeidet går videre på Wenghuset er Heidi klar for en ny sesong i skisporet.

  Les mer
 • Kranselag på Wenghuset

  Etter om lag seks måneders byggearbeid er nå Wenghuset «tett», og i tradisjon tro inviterte byggherre Heidi til kranselag for alle håndverkere og samarbeidspartene på byggeplassen. Marsipankake og bålkaffe ble servert i garasjen, mens alle fikk anledning til en omvisning i hovedhusets tre etasjer.

  Les mer
 • Lys og utsikt er viktig for min komfort

  Vintermørket kan være krevende, og gi oss følelsen av tiltaksløshet og dårlig humør. Lys – eller mangelen på lys – har nemlig en sterk innflytelse på hvilken stemning vi er i og hvilket energinivå vi har, ettersom lys påvirker både psyke og kropp. Dagslys gir energi, og naturlig, godt lys er – nest etter plassering – vårt viktigste kriterium når vi skal velge god bolig.

  Les mer
 • Høst er innetid!

  Mens gradene på utetemperaturen synker og dagene raskt blir kortere, øker vårt behov for trivsel og komfort innendørs. Men hvordan sørger du for god bolig-komfort?

  Les mer
 • Produktblogg isolasjon

  Isolasjon sikrer lune gulv og høy komfort i huset. Heidi valgte en tradisjonell og god løsning for isolering av gulv. Med EPS fra GLAVA® får Heidi et godt isolert gulv hun vil ha glede av i mange år, og som vil gjøre jobben gjennom hele byggets levetid. 

  Les mer
 • Jeg vil ha det passe varmt og passe kjølig

  Jeg fikk besøk av Åge Skinstad på tomta. Han kjenner jeg godt fra hans tid som langrennssjef. Vi snakket litt sammen om husbygging, og ikke minst om temperaturer. Jeg er nemlig en smule temperaturømfintlig.

  Les mer
 • Produktblogg Leca Byggeplank

  Heidi er var for lyder, og med en hybelleilighet i huset, har lyddemping mellom etasjene høy prioritet. Derfor har Wenghuset Leca Byggeplank som etasjeskiller, både mellom underetasje og 1. etasje - og mellom 1. og 2. etasje.

  Les mer
 • Fasadevalgets kvaler

  Noe av det som er mest spennende med husbygging er alle valgene som må tas. I dag kom Anton fra Weber med prøver på fasaden. Det er lett å tro at et murhus er et murhus og at en fasade av mur er én ting.

  Les mer
 • Ekstreme krav til sovekomfort

  Søvnproblemer er noe som plager 10-15% av befolkningen, og de som kjenner Heidi, vet at hun har litt spesielle krav for å sove godt. Det er vi sikre på at hun vil gjøre i det nye huset.

  Les mer
 • Selvgjort er velgjort

  Det er visst ikke så mange som bygger selv lenger. Men det gjør jeg! OK, dette ble kanskje litt eplekjekt, for sannheten er at jeg synes jeg måtte prøve å bygge litt når jeg først var på tomta. Dessuten er jeg vokst opp med en far som gjør det meste sjøl.

  Les mer
1 2 3